Ma - Vr : 08:30 - 17:30
info@paea.nl
0314-36 39 98

Over Progress accountants | adviseurs

Maak met ons kennis en laat u overtuigen

about-icon-1       about-icon-2      about-icon-3

Het accountantskantoor dat zich richt op ondermeer (salaris)administraties, jaarrekeningen, fiscale aangiftes en ondernemingsadvies. Onze visie is: totale ontzorging; zodat U zich weer kunt richten op datgeen waar U goed in bent: Ondernemen.

Naast onze eigen dienstverlening beschikken wij over een uitgebreid netwerk met ondermeer; notaris-, advocaat-, assurantiekantoren en banken zodat efficiënt en effectief probleemoplossend wordt gewerkt.

Onze diensten

Een greep uit onze diensten

Financiële administratie en rapportage

Personeelsdiensten en -advies

Belastingadvies

Accountancy

Uw ambities – onze financiële rapportages
Een doordachte financiële administratie is de basis voor iedere organisatie. Ons team Financiële rapportages helpt u om uw financiële administratie vorm te geven. In 3 stappen professionaliseren wij uw boekhouding:

1. Starten met boekhouden
2. Optimaliseren van uw boekhouding
3. Professionaliseren en visualiseren van uw boekhouding
Onze maandelijkse of kwartaalrapportages helpen u om uw ambities inzichtelijk te krijgen. Tegelijkertijd beperken wij uw administratieve last tot een minimum. De tijd die u daarmee vrijspeelt komt volop ten goede aan uw core business!

Uw verwachting
– Helder inzicht in de financiële positie van uw onderneming
– Ondersteuning bij het verbeteren van bedrijfsprestaties of de privésituatie

Een passende en gestructureerde financiële administratie, die tot in de puntjes klopt. Dat mag u verwachten van Progress accountants | adviseurs. U wilt immers op elke moment een helder inzicht in de financiële positie van uw onderneming. Wij analyseren samen met u, uw bedrijfsvoering en helpen u bij het efficiënt en effectief bijsturen daarvan om zo de prestaties te verbeteren.

Wat bieden wij?

Salarisverwerking en Personeelsadministratie

Met onze professionele software zorgen wij niet alleen voor een perfecte salarisverwerking, maar ook voor een effectief en efficiënt ingerichte personeelsadministratie.

Verzuimbeheersing

Wij brengen uw verzuim in kaart, signaleren verbeterpunten en vergroten de gesprekstechnieken van uw leidinggevenden. Uw verzuim tot een minimum gereduceerd!

Arbeids- en ontslagrecht

Een passende wijze van beoordelen en belonen, actuele arbeidscontracten. Wij ondersteunen bij een zorgvuldige toepassing van het ontslagrecht.

Arbeidsvoorwaarden en Pensioen

Goede arbeidsvoorwaarden en een passende pensioenregeling. Wij helpen u bij het maken van de juiste afwegingen.

Strategische personeelsplanning

De juiste man of vrouw op de juiste plek draagt bij aan de realisatie van uw strategie. Onze aanpak geeft u inzicht in hoeverre uw huidige personele bezetting aansluit bij uw strategische koers en welke acties kunnen worden uitgezet om mogelijke verschillen te overbruggen.

Belastingadvies

Inkomstenbelasting

Winst uit een eenmanszaak of loon als DGA uit uw vennootschap, de inkomstenbelasting is in elke situatie anders. Het is ons doel om uw fiscale positie te optimaliseren.

Vennootschapsbelasting

Of het nu gaat om de deelnemersvrijstelling, het aangaan of verbreken van een fiscale eenheid of bedrijfsfusie, ons team belastingadviseurs houdt de recente regelgeving scherp in de gaten en staat u graag terzijde.

Omzetbelasting

Wij vertalen de complexiteit van nationale en internationale btw-regelgeving naar uw situatie. Onze ondersteuning varieert van het uitvoeren van een btw-scan tot het verzorgen van uw btw-aangifte.